ov_1373155783.jpg_480x360

Kedves Fiam!

Az előző bejegyzésben meséltem kicsit a zokniról és a cipőről. Most egy ezekhez szorosan kapcsolódó kérdésről esik szó. Egyszerű és praktikus tanácsok következnek. Érdemes őket szem előtt tartani.

Övet mindig illik hordani, ha a nadrágon van övbújtató. Ha nem szereted az övet vagy más okból nem akarsz hordani, akkor olyan nadrágot vegyél, amin nincs is övbújtató.

Ha túl pocakos lennél az övhöz és az így nem tudja rajtad tartani a nadrágot, akkor még mindig ott a nadrágtartó opciója. Persze nem kell hozzá feltétlenül pocakosnak lenni, elég csak Larry Kingre gondolni. Mindenesetre viselni tudni kell. Előnyös abból a szempontból, hogy nyújtja az alakot illetve nagyobb szellőzést biztosít deréktájt, mint az öv viselete, így nyáron kifejezetten praktikus. Ellenben vékony zakóval érdemes hordani, mert váll tájékán kifejezetten melegít. A nadrágtartó amúgy az angolszász kultúrákban viszonylag elterjedt. 

Ha már az alkat szóba került. Öv viselésének hiánya alacsonyabb embereknek előnyös. Így akár téli kabát vagy más ruhadarabok esetén is az öves fazon viselete kerülendő.

Az öv színe mindig passzol a cipő és a felsőruházat színéhez. A színen belül fényes cipőhöz fényes öv illik, matthoz matt. Bőrt kell venni és állítható hosszúságút. Ha megteheted, figyelj rá, hogy a csat színe (általában ezüst vagy arany) illeszkedjen az éppen viselt karóra csatja színéhez

 

Kép forrása: retimade.myshopify.com

Szerző: dzs878787  2013.07.07. 02:20 Szólj hozzá!

Címkék: öv hózentróger nadrágtartó mindennapi stílus

A bejegyzés trackback címe:

https://fiamnak.blog.hu/api/trackback/id/tr45394159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása