03_1372519447.jpg_790x561

Kedves Fiam!

A nadrág alól kikandikáló rosszul megválasztott zokni közel annyira gyilkosa tud lenni egy jó első benyomásnak, mint a kivillanó szaros alsógatya az egyéjszakás kalandnak. Jobb megelőzni a bajt;)!

Főszabályként a zokni színét a nadrágéhoz kell igazítani, de jobb mindig a nadrághoz és a cipőhöz is igazítani. Mások azt vallják, hogy a zoknit valójában elsősorban a cipőhöz kell igazítani. Persze abban mindenki egyetért, hogy a nadrág-zokni-cipő vonalnak összességében kell harmonizálnia.

Alapelv, hogy a fekete cipőhöz fekete zokni illik, illetve a barnához barna. Emellett a nadrág tónusánál lehetőleg legyen sötétebb a zokni tónusa. És mégegyszer: a fekete cipőhöz csak fekete zoknit veszünk fel!

A zokni-hosszúnadrág esetén- arra is való, hogy a csupasz lábad ne látszódjon ki. Ezért legyen kellően hosszú.

A fehér zoknit messziről kerüljed el. Ne is vásárolj soha! Ha fel is vennél, akkor is maximum csak sportoláshoz.

Létezik még a titokzokni. Ezt elegáns cipőhöz sohasem viseljed, csak sportcipőhöz és kizárólag rövidnadrággal.

A szandállal a zokni nem fér össze. Csak a szekrényben. Ha pedig lukas zoknid van, azt vagy stoppoltassad meg vagy dobjad ki, de semmiképp se kerülj kínos helyzetbe miatta egy vendégség stb. során! Ha nem nagy gond, inkább ne is hordj szandállt!

Természetesen pamutot vegyél, hogy ne izzadjon bele a lábad!

 

Kép forrása: http://tsbmen.com/wp-content/uploads/2011/04/03.jpg

Szerző: dzs878787  2013.06.29. 17:24 Szólj hozzá!

Címkék: illem Stílus Zokni

A bejegyzés trackback címe:

https://fiamnak.blog.hu/api/trackback/id/tr175383652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása