Kedves Fiam!

Elkezdek egy blogot, amiben minden tapasztalatom leírom, amire nekem magamtól kellett rájönnöm saját hibák, bukások vagy csak téblábolásokat követően. 

Még ha úgy is tűnik, a későbbi bejegyzésekben nincs utasítás, nincs kinyilatkoztatás, csak szubjektív saját vélemény. Ezt leírom most, és innentől kezdve ez a főszabály.

A Blog két párhuzamos szálon indul el. Hogy jelensz meg és hogy szólalsz meg?

Mindennapi Stílus: Külső megjelenéssel kapcsolatos, leginkább öltözködési alapok. Nevetségesnek hangzik, de a legkevésbé sem az. A "mindennapokban" tapasztalható, hogy a leghazugabb mondásunk így hangzik: "nem a ruha teszi az embert".

Mindennapi Gyakorlatok: Alkalmazott pszichológiai gyakorlatok a hétköznapokra. Még nagyapámtól kaptam egy könyvet, amit neki az apja adott. Ezt a könyvet Dale Carnegie írta. Évekig csak kerülgettem, majd az egyik kedvencem lett. Ez az alfa számomra, ami elindított egy lavinát és ennek legfontosabb hozadékait itt leírom.

Apád

Szerző: dzs878787  2013.06.05. 18:52 Szólj hozzá!

Címkék: kezdés prológus alapszabály

A bejegyzés trackback címe:

https://fiamnak.blog.hu/api/trackback/id/tr325345947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása