atleta-horz_1370978056.jpg_861x491

Kedves Fiam!

Sokan azt gondolják, egy férfinek atlétát/trikót hordania illik. Persze sokan meg már el is felejtették, hogy létezik ez a ruhadarab. Én hordok. Részemről a higiénia és az igényesség (bármit is jelentsen az) része.

Először is leszögezném, hogy nem az ujjatlan formájára gondolok, mert az jórészt semmire sem alkalmas, hanem arra, amely ujjakkal is rendelkezik. Tehát A-shirt kihúzva és T-shirt a pipa. Hogy miért?

Az ujjatlan atléta átlátszik a póló/ing alatt. Emellett még az izzadságot sem szívja fel. Nincs annál kiábrándítóbb, mint mikor valaki felemeli a karját és látszik a felsője sötétebb színárnyalata.

Ha veszel trikót, érdemes V-kivágásút, abból is minél bővebb nyakút venni. Kellően testre simulót vegyél, hogy szűk ing alatt se gyűrődjön össze és így ne látszódjon ki.

A bő nyak pedig azért kell, mert ha ing van rajtad, nem látszik alatta a trikó még akkor sem, ha annak felső 1-2 gombját kigombolod.

Klasszikus szín a fehér, abból érdemes a legtöbbet venni, mert az illik a legtöbb felsőhöz, de az sem árt, ha van 1-2 sötétebb is. Mindenképp olyan anyagból legyen, ami jól szellőzik (pl.: pamut).

Ráadásként érdemes megjegyezni, hogy ing alatt trikóval az ember vállasabbnak, erősebb testalkatúnak tűnik. (És persze, ahogy már mondtam, kevésbé izzadósnak:))..

 

Kép forrása: www.amazon.com

Szerző: dzs878787  2013.06.11. 21:17 Szólj hozzá!

Címkék: stílus divat illem trikó higiénia atléta

A bejegyzés trackback címe:

https://fiamnak.blog.hu/api/trackback/id/tr245356395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása